• November 18, 2019 at 12:25 pm #26746
    ronald.roger
    Participant

    I’ve been using Flight Deck for about a year on a few planes. I’ve never had a problem until recently.

    On my new quadplane, the program runs fine for a while. But after a few minutes, flight deck crashes with
    Script syntax error
    ?:0
    attempt to concatenate constant “(a nil val

    I’m using a MRO X2.1 flight controller, A FRSky X9D, and one of your cables.

    Any ideas?

    RR

    November 18, 2019 at 1:11 pm #26754
    ronald.roger
    Participant

    And….

    I’m running Arduplane 4.0.0. I believe that this problem also occurred in the 3.11 version, but I couldn’t swear to it.

    November 18, 2019 at 1:28 pm #26755
    Florent Martel
    Keymaster

    Hi Ron,

    Thanks for reaching out and for the details. Does this only happen with your quadplane? Is it while in flight only, or also on the ground before you attempt any takeoff?

    November 18, 2019 at 1:51 pm #26763
    ronald.roger
    Participant

    I believe that it has only occurred on the quadplane.

    It generally has happened in flight. However, I had it on the ground and power cycled the TX to try and clear the problem and it came back up with the syntax error. I cycled it again and the error was gone.

    RR

    November 18, 2019 at 1:53 pm #26764
    Florent Martel
    Keymaster

    Hi Ron,

    Would you mind sending me your .param ArduPilot configuration file so I can do some troubleshooting? Please email to [email protected]

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags